Kan ik een dubbel account verwijderen?

Heb je per ongeluk 2 accounts aangemaakt en wil je er één verwijderen?
Je verwijdert het account eenvoudig via instellingen > bedrijfsgegevens > Verwijderen (in het rood, rechtsboven).

Je krijgt dan het volgende scherm te zien:

Type DELETE om te bevestigen en verwijder het account.


Was dit artikel nuttig?