Hoe voeg ik AfterPay toe als betaalmethode?

Je vraagt AfterPay aan als betaalmethode en schakelt deze daarna in via Instellingen > websites > details bekijken > Betaalmethoden. Je komt op de overzichtspagina van de betaalmethoden waar je precies kunt zien welke betaalmethode aangevraagd / goedgekeurd en/of ingeschakeld is.

Klik rechts naast AfterPay op Betaalmethode aanvragen. Vul de benodigde gegevens in en klik vervolgens rechts naast AfterPay op instellingen om de betaalmethode in te schakelen. Om de betaalmethode in te schakelen, heb je een account nodig bij AfterPay. De accountgegevens koppel je vervolgens via instellingen.