Hoe koppel ik mijn betaalpagina aan Google analytics?

Om cross-domain e-commerce tracking op onze hosted betaalpagina mogelijk te maken, dien je een script in je app/website te implementeren. Deze waarde is alleen beschikbaar via de JS API van Google Analytics. PayCheckout levert een javascript-bestand, dat alle actieve Google Analytics-trackers en hun bijbehorende Client-ID's samen opslaat in een sessiecookie. Deze cookie kan dan worden gelezen wanneer je een API-call maakt.

In onze API lees je precies welke code je toevoegt aan de HTML van je pagina's en welke vervolgstappen je moet ondernemen.