Hoe voeg ik een betaalmethode toe?

In het menu van je app Instellingen > websites > details bekijken van je website, zie je de optie 'Betaalmethoden' staan. Hier zie je het overzicht vanalle betaalmethoden die je toe kunt voegen aan de website. Klik rechts naast iedere betaalmethode die je toe wilt voegen op ‘Betaalmethode aanvragen’.

Vervolgens kies je rechts naast iedere betaalmethode voor instellingen. Hier schakel je de betaalmethode in, en vul je voor betaalmethoden zoals Paypal, AfterPay, Klarna en Sofort extra instellingen in.

De aanvraag van de betaalmethoden komt bij ons binnen. Wanneer we deze accepteren krijg je meteen bericht. Het kan zijn dat we extra informatie nodig hebben, bijvoorbeeld voor creditcard. Hiervoor nemen we contact met je op.

Wanneer de betaalmethoden geaccepteerd zijn, staan ze op live en kun je meteen betalingen ontvangen. De creditcard aanvraag duurt 5 tot 7 werkdagen. Deze loopt via onze creditcard acquirer en hiervoor moet een aparte overeenkomst getekend worden.