Hoe voeg ik een betaalmethode toe?

Als je je website ter goedkeuring hebt aangevraagd, vragen we je akkoord te gaan met de tarieven van onze betaalmethoden. Alle betaalmethoden waarvoor geen extra actie dient te worden gedaan, vragen we namelijk al automatisch voor je aan! iDEAL, Bancontact, SEPA Overboeking, PayPal, Klarna en AfterPay kun je na de goedkeuring van je website al direct gebruiken!

Creditcard en Sofort Banking aanvragen
Creditcard en Sofort Banking (Klarna betaal later) worden nog niet automatisch aangevraagd. Sofort Banking vraag je alsnog heel makkelijk aan door rechts naast de betaalmethode op 'Betaalmethode aanvragen' te klikken. Voor creditcard geldt hetzelfde, alleen ga je hiervoor een iets onder traject in. Wij dienen de aanvraag voor creditcard namelijk in bij onze creditcard acquirer Worldline. Als zij akkoord zijn, dan dient er een overeenkomst getekend te worden.

Betaalmethoden inschakelen
We hebben de meeste betaalmethoden dus al voor je aangezet, maar je dient ze wel nog zelf in te schakelen en in sommige gevallen in te stellen. Dat doe je door rechts naast de betaalmethode in het betaalmethode overzicht te kiezen voor 'instellingen': Portal > Instellingen > websites > details bekijken van je website > Betaalmethoden > instellingen rechts naast de betaalmethoden.

Voor betaalmethoden zoals PayPal, Klarna en AfterPay kun je hier je gegevens invullen om de betaalmethoden te koppelen.