Hoe kan ik het bankrekeningnummer en tijdstip wijzigen waarop ik uitbetaald word?

Je kunt je standaard bankrekening aanpassen bij je bedrijfsgegevens (onder "Instellingen"), hier kun je ook meerdere bankrekeningen toevoegen. Per website kun je aangeven op welke bankrekening je voor die website uitbetaald wilt worden en hoe vaak je uitbetaald wilt worden (dagelijks, wekelijks, maandelijks). Dit kun je aangeven bij de instellingen van de uitbetaling van je app, deze zijn te vinden bij de tab "Instellingen" op de detailpagina van je app (Instellingen → websites → Details bekijken → Instellingen tab).