Ik ontvang geen betalingen

Hier kunnen verschillende redenen voor zijn:

• Het kan zijn dat je instellingen staan afgesteld op onze test-omgeving;
    Je kunt dit checken door rechtsboven in je dropdown-menu in de portal te switchen naar ‘naar test-omgeving’. Je komt dan in de sandbox terecht. Als je hier onder ‘Betalingen’ wel betalingen binnen ziet komen, dan moet je je instellingen omzetten naar live.
  • De plugin is nog niet helemaal goed geïnstalleerd;
  • Je hebt de betaalmethoden nog niet ingeschakeld in de portal. Schakel de betaalmethoden in op het overzichtsscherm van de betaalmethoden:
    instellingen > websites > details bekijken > betaalmethoden

Klik dan rechts naast iedere betaalmethode op instellingen en schakel de betaalmethoden in. Ze staan nu live om te gebruiken.
    Als je het niet opgelost krijgt, spreek ons dan aan via de chat op www.paycheckout.com, bel 0478 517670, of stuur een mail naar info@paycheckout.com.