Hoe activeer ik betaalmethodes in de CCV Shop app?

Heb je nog geen betaalmethoden geconfigureerd? Lees hier hoe je deze kunt configureren.

Vervolgens moeten alle gewenste betaalmethoden in CCV Shop geactiveerd worden. Ga naar "Mijn webshop" > "Instellingen" > "Bestelproces & voorraad" > "Betaalmethodes". Onder "PayCheckout" kan je alle gewenste betaalmethoden van PayCheckout activeren en er een toeslag aan koppelen. Klik vervolgens op "Opslaan" om de wijzigingen op te slaan.

Zie je een bepaalde betaalmethode niet in CCV Shop maar heb je die wel in de PayCheckout Portal geconfigureerd? Ga dan naar de PayCheckout plugin pagina, klik vervolgens op "Wijzigen" en dan op "Opslaan" om de lijst met betaalmethoden te actualiseren. Let op: Een betaalmethode moet ook voor "Live" goedgekeurd zijn voordat deze zichtbaar zal worden.

• Activeer de gewenste betaalmethoden

Je kunt nu betalingen ontvangen via PayCheckout!