Hoe voeg ik creditcard toe als betaalmethode?

Je vraagt creditcard aan als betaalmethode en schakelt deze daarna in via Instellingen > websites > details bekijken > Betaalmethoden. Je komt op de overzichtspagina van de betaalmethoden waar je precies kunt zien welke betaalmethode aangevraagd / goedgekeurd en/of ingeschakeld is.

Klik rechts naast Creditcard op Betaalmethode aanvragen. Vul de benodigde gegevens in en klik vervolgens rechts naast Creditcard op instellingen om de betaalmethode in te schakelen.

Als je creditcard hebt aangevraagd, komt deze aanvraag bij ons binnen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om een aantal aanvullende vragen te beantwoorden. Deze informatie hebben we nodig om de aanvraag in te dienen bij creditcard acquirer Worldline. Wanneer zij akkoord zijn met de aanvraag, moet er een overeenkomst getekend worden. Deze overeenkomst sturen wij weer retour naar Worldline waarop zij een aansluitnummer aanvragen. Als dat aansluitnummer bij ons binnen is, dan kunnen we de betaalmethode goedkeuren.