Hoe kan ik een gebruiker verwijderen?

Een gebruiker kan verwijderd worden op de "Gebruikers" pagina onder "Instellingen" door achter de gebruiker te klikken op "Verwijderen" en dan te bevestigen dat je deze gebruiker wilt verwijderen.



Was dit artikel nuttig?