Hoe voeg ik een gebruiker toe aan mijn account?

Als eigenaar van een account kun je meerdere gebruikers toevoegen. Deze gebruikers kun je verschillende rechten meegeven.

Zo kun je degene die over de administratie gaat de functie 'Administrator' of 'alleen bekijken' geven. Deze kan dan alle facturen en betaalinstellingen zien, maar niets aan het account aanpassen.

Een developer geef je bijvoorbeeld aangepaste rechten waarbij hij ook wijzigingen kan aanbrengen in apps en de configuratie live kan zetten.

Ook kun je je eigenaarsrechten overdragen aan iemand anders. Bijvoorbeeld wanneer je een account hebt aangemaakt voor je klant en je hier niet meer tussen hoeft te zitten.