Hoe voeg ik betaalmethoden toe via de iDEAL Checkout plugin?

Om betaalmethoden toe te voegen moet je opnieuw de installatie van de iDEAL Checkout module doorlopen door naar jouwwebshop.nl/idealcheckout te gaan. Hier kun je bij stap 3  betaalmethoden toevoegen (zie stap 9 handleiding iDEAL Checkout). Vervolgens moet je de betaalmethoden nog aan de betaalpagina van je webshop toevoegen, zoals je eerder gedaan hebt bij stap 6 in de handleiding van de iDEAL Checkout plugin. Deze stappen verschillen per webshop pakket, bij stap 6 staan de instructies voor WooCommerce.

Klik hier voor de handleiding van de iDEAL Checkout plugin.