Hoe zet ik betaalmethoden live in de iDEAL Checkout module?

Om betaalmethoden live te zetten moet je deze opnieuw configureren door opnieuw de installatie van de iDEAL Checkout module te doorlopen en bij het toevoegen van betaalmethoden de "Test Mode" instelling aan te passen naar "Nee". Dit moet gedaan worden voor elke betaalmethode die je live wilt gebruiken.

Controleer vervolgens of je live betalingen kunt ontvangen door in je webshop het bestelproces te doorlopen tot aan de betaalpagina. Als je op de betaalpagina van de betreffende betaalmethode komt, zoals bijvoorbeeld de betaalpagina van de bank bij iDEAL, dan is de iDEAL Checkout configuratie in orde.