Hoe voeg ik een gebruiker toe?

Via instellingen > gebruikers voeg je een gebruiker toe via de knop 'Gebruiker toevoegen'. Degene die het account heeft aangemaakt is de eigenaar van het account, maar het kan zijn dat je bijvoorbeeld een developer toegang wil geven aan het account, of iemand van de administratie of klantenservice inzicht wil geven in de betalingen. Dat kun je op deze pagina instellen.

Ga naar de handleiding Hoe voeg ik een gebruiker toe aan mijn account? voor een uitgebreidere uitleg om een gebruiker toe te voegen en gebruikersrechten toe te wijzen.