Hoe voeg ik Klarna Betaal later toe als betaalmethode?

Je vraagt Klarna aan als betaalmethode en schakelt deze daarna in via Instellingen > websites > details bekijken > Betaalmethoden. Je komt op de overzichtspagina van de betaalmethoden waar je precies kunt zien welke betaalmethode aangevraagd / goedgekeurd en/of ingeschakeld is.

Klik rechts naast Klarna op Betaalmethode aanvragen. Vul de benodigde gegevens in en klik vervolgens rechts naast Klarna op instellingen om de betaalmethode in te schakelen. Om de betaalmethode in te schakelen, heb je een account nodig bij Klarna. De accountgegevens koppel je vervolgens via instellingen.