Hoe voeg ik Sofort Banking (Klarna) toe als betaalmethode?

Je vraagt Sofort Banking aan als betaalmethode en schakelt deze daarna in via Instellingen > websites > details bekijken > Betaalmethoden. Je komt op de overzichtspagina van de betaalmethoden waar je precies kunt zien welke betaalmethode aangevraagd / goedgekeurd en/of ingeschakeld is.

Klik rechts naast Sofort Banking op Betaalmethode aanvragen. Vul de benodigde gegevens in en klik vervolgens rechts naast Sofort Banking op instellingen om de betaalmethode in te schakelen. Om de betaalmethode in te schakelen, dien je aan te geven in welke landen je de betaalmethode wil accepteren.