Hoe installeer ik de Magento 1 module?

Installeer de Magento 1 module van PayCheckout door onderstaande stappen te volgen:

1. Download de PayCheckout Magento module via onze plugin pagina en pak het .zip-bestand uit in een tijdelijke lokale folder op je computer.
  2. Schakel de Magento compiler uit via "System > Tools > Compliation".
  3. Kopieer de inhoud van de map 'step 1'  naar de root directory van je Magento 1 installatie.
  4. Kopieer daarna de inhoud van de 'step 2' folder naar de root directory van je Magento 1 installatie.
  5. Ververs alle Magento cache via "System > Cache Management".
  6. Log uit en log daarna weer in in de Magento admin.
  7. Wanneer je de Magento compiler wilt gebruiken kun je die weer inschakelen door bij "System > Tools > Compilation" op "Run Compilation Process te klikken.

De PayCheckout Magento module is geschikt voor Magento CE 1.7, 1.8 en 1.9.

Best Practice
Wij raden aan om de PayCheckout Magento module eerst lokaal op een development of staging omgeving te installeren. In alle gevallen wordt aangeraden om eerst een back-up van zowel de bestanden als de database te maken, voor het geval er technische problemen ontstaan.