Hoe voeg ik een betaalmethode toe aan mijn Magento 1 module?

In de PayCheckout Magento 1 module is het niet nodig om de verschillende betaalmethoden te beheren, dit doe je namelijk in de PayCheckout portal. Hier kun je eenvoudig een betaalmethode inschakelen, de volgorde wijzigen of instellingen wijzigen. Ook kun je hier betaalmethoden aanvragen om live te kunnen gebruiken.

Wanneer wij nieuwe betaalmethoden beschikbaar hebben, en je ze activeert in de portal, verschijnen ze vanzelf in je Magento webshop. Je hoeft dan dus niet de plugin te updaten.

Een betaalmethode toevoegen doe je eenvoudig onder de tab “Betaalmethoden” onder de website instellingen. Daar klik je op “Betaalmethode toevoegen” en kies je de gewenste betaalmethode. Via "instellingen" rechts naast de betaalmethode pas je de instellingen aan en schakel je de betaalmethode in.