Hoe installeer ik de Magento 2 module?

De Magento 2 module is eenvoudig te installeren via de Magento 2 Marketplace. Ga naar de module pagina in de Magento Marketplace: https://marketplace.magento.com/paycheckout-magento-2.html

Volg daarna onderstaand stappenplan:

• 1. Klik op "Add to Cart".
  • 2. Klik op "Go to Checkout".
  • 3. Klik op "Place Order".
  • 4. Je ontvangt nu een orderbevestiging per email.
  • 5. In je Magento webshop, ga naar de Web Setup Wizard in je Magento shop (System > Tools > Web Setup Wizard).
  • 6. Klik op "Component Manager".
  • 7. In de Magento Marketplace, ga naar de "My Access Keys" pagina.
  • 8. Klik op "Create A New Access Key".
  • 9. Op de "Component Manager" pagina in je Magento webshop, klik op "Sign in" om in te loggen in de Magento Marketplace. In de pop-up, vul de Public en Private Access Key in die je net hebt aangemaakt in de Magento Marketplace.
  • 10. Klik op "Sync" om je aankopen zichtbaar te maken. Onder "New Purchases", klik op "Install".
  • 11. Installeer de paycheckout/magento-2 plugin.
  • 12. Doorloop de stappen van de installatie.
  • 13. Wacht tot de installatie voltooid is.
  • 14. De installatie is nu voltooid, je kunt nu de module configureren.