Hoe kan ik partner worden?

Je kan partner worden op het moment dat je bedrijf goedgekeurd is door PayCheckout. Als je de eigenaar van het bedrijf bent wordt er automatisch een "Partner worden" optie weergegeven in het dropdown-menu rechtsboven in de Portal om partner te worden. Als je vervolgens akkoord gaat met de gestelde voorwaarden en op de knop "Partner worden" drukt, word je automatisch partner en krijg je toegang tot de "Partner" pagina. Op deze pagina zie je jouw partner-ID en kun je jouw vergoedingen bekijken.