Hoe voeg ik PayPal toe als betaalmethode?

Je vraagt PayPal aan als betaalmethode en schakelt deze daarna in via Instellingen > websites > details bekijken > Betaalmethoden. Je komt op de overzichtspagina van de betaalmethoden waar je precies kunt zien welke betaalmethode aangevraagd / goedgekeurd en/of ingeschakeld is.

Klik rechts naast PayPal op Betaalmethode aanvragen. Vul de benodigde gegevens in en klik vervolgens rechts naast PayPal op instellingen om de betaalmethode in te schakelen. Om de betaalmethode in te schakelen, heb je een zakelijk PayPal account nodig die je via de instellingen kunt koppelen aan PayCheckout.