Hoe voeg ik SEPA overboeking toe als betaalmethode?

Je vraagt SEPA Overboeking aan als betaalmethode en schakelt deze daarna in via Instellingen > websites > details bekijken > Betaalmethoden. Je komt op de overzichtspagina van de betaalmethoden waar je precies kunt zien welke betaalmethode aangevraagd / goedgekeurd en/of ingeschakeld is.

Klik rechts naast SEPA Overboeking op Betaalmethode aanvragen. Vul de benodigde gegevens in en klik vervolgens rechts naast SEPA overboeking op instellingen om de betaalmethode in te schakelen.