Hoe beheer ik mijn notificaties?

We sturen verschillende notificaties, om je bijvoorbeeld op de hoogte te houden van de status van een betaling. Wanneer er geen notificatiegegevens zijn ingevuld, kunnen we je niet op de hoogte brengen en kan het zijn dat je belangrijke statussen mist.

Om een notificatie van een betaling te ontvangen, vul je de Notificatie URL en een Notificatie e-mail in. Dit doe je via instellingen > website > details bekijken > algemeen.