Hoe stel ik mijn uitbetalingen in?

Onder de website instellingen vind je het blok 'Uitbetaling'. Hierin geef je aan of je dagelijks (standaard), wekelijks of maandelijks uitbetaald wil worden door PayCheckout. Daarnaast selecteer je hier het bankrekeningnummer waarop je uitbetaald wil worden. Voor iedere website die je beheert, kun je op een ander bankrekeningnummer uitbetaald worden.

Je kunt er hier ook voor kiezen om een bedrag te 'reserveren'. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer je snel geld wil kunnen terugboeken naar klanten. Om geld terug te storten naar klanten heb je altijd saldo nodig om de uitbetaling plaats te laten vinden. Wanneer je dagelijks uitbetaald wordt, heb je tot een volgende betaling geen geld op je PayCheckout account staan, zodat de refund nog niet gedaan kan worden. Je kunt de refund wel alvast klaarzetten, wanneer er weer genoeg saldo op je account staat, wordt de terugstorting alsnog in gang gezet.