Hoe voeg ik een website toe?

Je voegt een website toe en kunt deze makkelijk beheren via de pagina ‘websites’ in de portal. Om hier te komen kies je voor instellingen en dan voor websites.

Rechts kies je voor 'Website toevoegen'.

Je vult je gegevens in en klikt vervolgens op ‘Website toevoegen’.

Vervolgens kom je in het overzicht terecht van je website. Hier vind je de API gegevens waarmee je je website koppelt met onze betaaloplossingen. In het menu van je website kun je kiezen voor instellingen, betaalmethoden of diensten.

Wij zullen ondertussen zo snel mogelijk je website beoordelen. Je ontvangt bericht als deze is geaccepteerd.