Hoe vraag ik goedkeuring aan voor mijn website?

Je kunt goedkeuring voor je website aanvragen door op de detailpagina van je website te klikken op de knop "Goedkeuring aanvragen".

Controleer of je voldoet aan de gestelde voorwaarden voor je website en druk vervolgens op de knop "Goedkeuring aanvragen" om de aanvraag tot goedkeuring te versturen.

Wij zullen de aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen en sturen je een bericht wanneer de goedkeuring voltooid is.