Hoe installeer ik de WooCommerce plugin?

Hoe installeer je de plugin?

1. Upload de bestanden van de plugin naar de /wp-content/plugins/paycheckout-for-woocommerce directory of installeer de plugin direct vanaf de plugin pagina van WordPress
  2.  Activeer de plugin in het Plugin scherm van Wordpress.
  3.  Configureer de plugin via WooCommerce > Instellingen > Afrekenen > PayCheckout
  4.  Vul de API ID en API Key in die je vindt in de PayCheckout portal Instellingen > Websites > Details bekijken > API gegevens
  5. Schakel de betaalmethode in.
  • 1. Zoek en installeer de PayCheckout plugin.
  • 2. Activeer de plugin.
  • 3. Ga naar Betalinginstellingen van de plugin die je net geinstalleerd hebt.
  • 4. Om de WooCommerce plugin te koppelen aan PayCheckout, dien je eerst nog een account aan te maken bij PayCheckout. Klik bovenin op 'Meld je aan bij PayCheckout'.
  • 5. Maak een account aan. Vul al je bedrijfsgegevens in.
  • 6. Kies voor 'Goedkeuring aanvragen'.
  • 7. Voeg via Instellingen > websites je WooCommerce webshop toe.
  • 8. Vraag vervolgens de betaalmethoden voor de webshop aan.
  • 9. En schakel ze in via 'Instellingen' rechts naast iedere betaalmethode. Hier kun je ook je accounts van bijvoorbeeld PayPal, AfterPay en Klarna koppelen.
  • 10. Kopiëer de API gegevens van je website.
  • 11. Voeg de APi gegevens toe aan de WooCommerce plugin.
  • 12. Voordat je live gaat, zorg je ervoor dat je een HTTPS site hebt en vink je dit aan in WooCommerce via Opties voor afrekenen > Afrekenproces
  • 13. Ga vervolgens terug naar de PayCheckout plugin in WooCommerce en vink het vinkje van Testomgeving uit. Zorg ervoor dat alle gegevens gekoppeld zijn en sla alles op.