Ik heb een probleem met de plug-in, wat nu?

Vervelend! We hebben de plug-in met de grootste zorg ontwikkelt en hebben uiteraard proberen rekening te houden met ieder mogelijk scenario. Maar het kan uiteraard voorkomen dat er een fout optreedt in jouw WooCommerce webshop wanneer je onze plug-in activeert.

We willen je natuurlijk zo snel mogelijk helpen met het oplossen van de fout en onze plug-in nóg beter maken.

Stuur een e-mail met een gedetailleerd beschrijving van je probleem naar support@paycheckout.com en stuur de volgende gegevens mee:

• Het WooCommerce Status rapport van je huidige WooCommerce omgeving
  • De namen van plug-ins die eventueel het conflict veroorzaken
  • Eventueel de URL en toegangsgegevens van een testomgeving waarop het probleem te reproduceren is

Wij gaan met bovenstaande informatie aan de slag om het probleem zo snel mogelijk te achterhalen en op te lossen.